Behandelingen

 Klik op een behandeling voor informatie

Hypnotherapie

Hypnose kan in gezet worden voor allerlei problemen. Hypnose werd vroeger al gebruikt om mensen te helpen bij lichamelijk en psychische klachten. Vaak denken mensen bij het woord hypnose meteen aan hypnose shows, zoals bijvoorbeeld Rasta Rostelli. Mensen worden daar publiekelijk in het ootje genomen en er wordt altijd veel bij gelachen. Een verkeerd beeld van hypnose is vaak het geval.

Lees meer »

Massage & Energetische behandeling

Maak je een afspraak voor een massage, dan neem ik echt de tijd voor je. We beginnen rustig,  onder het genot van een kopje koffie of thee, even te kletsen om elkaar beter te leren kennen.  Ik vind het fijn dat jij je op je gemak voelt. Daarna kan je heerlijk gaan genieten van de ontspanningsmassage en voel jij je daarna helemaal ontspannen. 

Lees meer »

Jongeren/Pubers/Jong Volwassenen

Je hoort steeds vaker, en dit is natuurlijk heel erg, dat jongeren hunzelf niet fijn voelen of sommige zelfs depressief zijn. Ze kunnen vaak ook niet zeggen waarom, maar ze voelen en ervaren het zo wel. Ze lopen er ook een tijd mee door in hun hoofd en voordat ze dit uiteindelijk aan hun ouders vertellen, verstrijkt er weer een tijdje. Er wordt natuurlijk dat over gesproken om hulp te zoeken en dat is het belangrijkste wat je mag doen. Puur voor jezelf, omdat jij dit ook verdiend, namelijk jou geluk!

Lees meer »

Reset jezelf in 6 weken (ook voor medewerkers bedrijven)

Afgelopen jaren heb ik ook weer verschillende mensen mogen begeleiden met hun levensvragen. Zij werden begeleidt in een voor hun speciaal voor hen geschreven programma. In deze sessies worden onderwerpen besproken, zoals o.a., wie ben ik nu eigenlijk, waar sta ik voor, jezelf en werk, jezelf in relatie met anderen, grenzen stellen, mindfulness, positief denken, onzekerheid omzetten in zekerheid, angsten, omgaan met pijn en nog heel veel meer. (Het is een allesomvattend programma waarin je op zoek gaat naar jezelf!) (mocht je referenties willen spreken, die dit traject hebben doorlopen, dan vraag hier gerust naar.)

Lees meer »

Medical taping

Medical taping is een speciale manier van tapen om lichamelijk klachten te verhelpen en te voorkomen. Hierbij ondersteunt de elastische tape het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische systemen. Door deze speciale manier van tapen heeft dit invloed op het lichaam en op de houding, waardoor de bloedsomloop, het lymfestelsel en ook de lichaamstemperatuur goed beïnvloedt wordt. 

Lees meer »

Deel jij mijn behandelingen bij je vrienden?