Behandelingen

 Klik op een behandeling voor informatie

Reset jezelf in 2,4,6,8 weken

Afgelopen jaar heb ik ook weer verschillende mensen mogen begeleiden met hun levensvragen. Zij werden begeleidt in een voor hun speciaal geschreven programma. In deze sessies worden onderwerpen besproken, zoals o.a., wie ben ik nu eigenlijk, waar sta ik voor, jezelf en werk, jezelf in relatie met anderen, grenzen stellen, mindfulness, positief denken, onzekerheid omzetten in zekerheid, angsten, omgaan met pijn en nog heel veel meer. (Het is een allesomvattend programma waarin je op zoek gaat naar jezelf!)

Lees meer »

Hypnotherapie

Hypnose kan in gezet worden voor allerlei problemen. Hypnose werd vroeger al gebruikt om mensen te helpen bij lichamelijk en psychische klachten. Vaak denken mensen bij het woord hypnose meteen aan hypnose shows, zoals bijvoorbeeld Rasta Rostelli. Mensen worden daar publiekelijk in het ootje genomen en er wordt altijd veel bij gelachen. Een verkeerd beeld van hypnose is vaak het geval.

Lees meer »

Medical taping

Medical taping is een speciale manier van tapen om lichamelijk klachten te verhelpen en te voorkomen. Hierbij ondersteunt de elastische tape het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische systemen. Door deze speciale manier van tapen heeft dit invloed op het lichaam en op de houding, waardoor de bloedsomloop, het lymfestelsel en ook de lichaamstemperatuur goed beïnvloedt wordt. 

Lees meer »

Deel jij mijn behandelingen bij je vrienden?