Harold van Berlicum

Hallo, mijn naam is Harold van Berlicum, ik ben getrouwd met Wilma en ik ben vader van 2 fantastische zonen, Lars en Joeri. Het genieten van de mooie momenten in het leven samen met je gezin, familie en vrienden/kennissen, dat zijn de mooie dingen. Maar daar hoort natuurlijk ook bij, elkaar steunen in goede en slechte tijden. Hierdoor maak je met elkaar mooie herinneringen.

Zoals in ieder leven gebeuren er dingen die minder fijn zijn . Zoals voor mezelf een aantal auto ongelukken, een burn-aut, een nekhernia, een re-integratietraject, het verliezen van mijn moeder (4-4-2013) en mijn vader (30-11-2023) en een hartinfarct op mijn 44e. 

Dit alles heeft mijn ogen doen openen en hierdoor heb ik besloten om eind 2016 een hele andere weg in te slaan. Ik heb eerst nog een aantal jaren parttime in loondienst gewerkt en zo op een rustige manier mijn praktijk kunnen opbouwen. Ik ben blij dat ik mensen mag helpen. 

Ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen

in 2014 was Balance your Limits een feit. Ik heb mezelf d.m.v. trainingen en cursussen geleerd anders naar mensen te kijken en te luisteren. Ook werk ik vanuit mijn hart en gevoel om mensen te helpen. Belangrijk vind ik om mensen positief te coachen. Humor is daarbij een belangrijk onderdeel.  In mijn praktijk wil ik graag dat de cliënt zich thuis voelt. Balance Your Limits heeft aandacht voor jou !


Graag begroet ik je in mijn praktijk

Ik werk vanuit mijn praktijk in Westerbeek. 

Via de pagina Contact staat een route naar mijn praktijk.

Praktijk Westerbeek

Schoolstraat 25, 

5843 AG Westerbeek


Deel jij mijn website ook bij je vrienden?