Jongeren/Pubers/Jong Volwassenen

Gepubliceerd op 22 april 2023 om 14:13
Afslankmassage bindweefselmassage

Hulp voor Jongeren

Je hoort steeds vaker, en dit is natuurlijk heel erg, dat jongeren hunzelf niet fijn voelen of sommige zelfs depressief zijn. Ze kunnen vaak ook niet zeggen waarom, maar ze voelen en ervaren het zo wel. Ze lopen er al een tijdje meer rond, voordat ze dit uiteindelijk aan hun ouders vertellen. Je gaat kijken waar je hulp kan vinden, om jou zo goed mogelijk verder te helpen. 

Echter hoor ik de laatste tijd vaak dat de wachttijden super lang zijn, voordat deze jongeren geholpen worden, de GGZ loopt over en kunnen dit ook niet aan. Gelukkig heeft de overheid nu ook besloten om hierin te investeren om meer gericht hulp voor deze jongeren in te zetten. Dat is natuurlijk super en ook heel fijn, want het is heel hard nodig.

Mocht jij echter nu op dit moment vastlopen met jezelf of met jou kinderen en je wilt hier nu alvast iets aan doen, dan kan ik je wellicht wel helpen.

Al jaren coach ik jongeren in mijn praktijk en heb de laatste jaren veel gehoord, waar ze tegen aan lopen en wat ze vaak ook dwars zit. Om dit goed aan te kunnen pakken, luister ik vooral naar mijn gevoel, maar bovenal luister heel goed wat ze te vertellen hebben en waar ze tegen aan lopen. Zo kan ik ze ook het beste helpen. Ook heb ik een speciaal behandelplan geschreven voor jongeren. Als zij dit behandelplan volgen, zullen zij zich ook anders voelen, meer hunzelf. En dat is het mooiste wat je mag zijn en dat is namelijk gewoon jezelf.

Heb je vragen, neem gerust contact met me op. 

lieve groet, 

Harold van Berlicum

Afslankmassages Noord-Brabant

Hoe ga ik deze jongeren coachen?

Natuurlijk heb ik hiervoor een eigen aanpak ontwikkeld, waarin ik luister naar mijn gevoel en intuïtie, om zo deze jongeren het beste te kunnen bieden en helpen. In dit speciaal behandelplan motiveer ik de jongeren om bewuster dingen te ervaren en hun gedachten te kunnen beheersen. Emoties los te laten en deze ook toe te laten. Ben je benieuwd? Neem gerust telefonisch contact met me op

06-34377010.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.